колеги ако някоъ знае колко струва нова хидравлична помпа нека да сподели защото се колебая дали да взема втора ръка или да рециклирам моята втора ръка е 150лв.+30 монтаж .а рецеклирането монтага и жсичко ми е 220 лв. за тва искам да знам колко е нова че ако е нова 300 ше се прецакам.мерси за внманието
Известие
Collapse
No announcement yet.
хидравлика
Collapse
X
-
Колега, и аз днеска като бях на посещения при майстора и каза, че май ще се наложи смяна на хидравличната помпа, че изпуска и омаслява. По негови думи втора ръка е към 120-тина лв., а нова е 600+
Comment
-
Първоначално публикувано от Nyte Покажи съобщениеКолега, и аз днеска като бях на посещения при майстора и каза, че май ще се наложи смяна на хидравличната помпа, че изпуска и омаслява. По негови думи втора ръка е към 120-тина лв., а нова е 600+
Comment
-
Преди година и аз смених,хидр. помпа със друга втора ръка,80лв, работа 60лв.за сега е добро положението.Citroen C5-ko 2.0hdi black-metal
ФИАТ ПУНТО 1.2 96г.на жена ми
Алфа 146 1.6 т.с Алфа 156 1.8 т.с. Алфа Ромео 147 1.9 жтд 115--Ехх няма ги..
Comment
-
Първоначално публикувано от n.ianev Покажи съобщениеамчи то ако е 300 за кво да давам 220 за рециклиране.мерси колега. и се пак да попитам тва цена на оригинална помпа ли е или е от няква извънземна държаваFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Аз не можах да разбера масло тече ли ти отнякъде или просто е по-шумна?Ако е само второто пробвай като смениш хидравличната течност.
Преди време търсих рейка за една 155-ца и в един магазин в Пловдив,където редовно си пазарувам части,човекът ми каза,че нова рейка за 300лв няма!Тези,които ги продават за толкова са рециклирани,но ги бутат за нови.Нова(наистина нова) е около 600-700лв.
Затова ако не ти тече пробвай да смениш маслото,което по каталог мисля,че е Selenia G1,а ако тече рециклирай твойта си рейка при някой добър майстор поне ще си сигурен.Успех!Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97
Comment
-
Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщениеАз не можах да разбера масло тече ли ти отнякъде или просто е по-шумна?Ако е само второто пробвай като смениш хидравличната течност.
Преди време търсих рейка за една 155-ца и в един магазин в Пловдив,където редовно си пазарувам части,човекът ми каза,че нова рейка за 300лв няма!Тези,които ги продават за толкова са рециклирани,но ги бутат за нови.Нова(наистина нова) е около 600-700лв.
Затова ако не ти тече пробвай да смениш маслото,което по каталог мисля,че е Selenia G1,а ако тече рециклирай твойта си рейка при някой добър майстор поне ще си сигурен.Успех!Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment